Door de onderstaande vragenlijst in te vullen stelt u ons in staat om de grootte van de zone te bepalen waar de aardbeving werd gevoeld met daarbijhorend een schatting van de aangerichte schade. Uw antwoorden zullen ons ook de mogelijkheid geven de wijze te bepalen waarop uw streek kan getroffen worden door toekomstige aardbevingen.

De onderzoekers van de Koninklijke Sterrenwacht van België zullen de binnenkomende informatie gebruiken voor publicaties, waarin op kwalitatieve, kwantitatieve of grafische wijze de schade zal beschreven worden. Persoonlijke informatie zal niet worden verspreid. Vul de vragenlijst niet in indien u niet akkoord gaat met dergelijke informatieverwerking.

Uw postcode is absoluut noodzakelijk om de intensiteit van de aardbeving in uw woonplaats te bepalen. Alle bijkomende informatie (naam, e-mail, telefoonnummer en adres) is facultatief, maar kan bijdragen tot een betere lokale evaluatie van de intensiteit.

Indien u informatie hebt over de manier waarop de aardbeving andere plaatsen heeft getroffen, vul dan voor iedere nieuwe locatie een andere vragenlijst in.


VRAGENLIJST OVER EEN NIEUWE AARDBEVING


Velden gemarkeerd met zijn noodzakelijk.
Max. 40 karakters
Datum en tijdstip van de schok (ongeveer)
Waar bevond u zich op het ogenblik van de aardbeving?
Uw land is niet in de lijst? Contacteer uw lokaal seismologische centrum.
Max. 100 karakters
Max. 60 karakters
Waar bevond u zich op het ogenblik van de aardbeving?
Max. 120 karakters
De waarneming van de aardbeving
Hoe hebt u de aardbeving ervaren?
Invloed van de aardbeving op het meubilair en de gebouwen
Max. 80 karakters
Extra opmerkingen
Max. 5000 karakters

Privacybeleid

Door het formulier in te dienen, gaat u akkoord met het privacybeleid van de KSB.